Yeni Yılda Ekipman Yenilemenin Tam Zamanı!

Yeni bir yılın heyecanıyla birlikte, mağazanızı daha verimli ve müşteri deneyimini artırıcı özelliklere sahip hale getirmek istersiniz. Ekipman yenileme planları yapmadan önce, tavsiyelerimizi okuyun ve sunduğumuz avantajları inceleyin. Detaylı bilgi için okumaya devam edin.

Ä°ÅŸletmeler, müÅŸteri memnuniyeti arttırmak için yeni yılın gelmesi ile birlikte planlar yapmaktadırlar. Ä°ÅŸletmeler için ekipman kalitesi ve çeÅŸitliliÄŸi gibi birçok faktör önem gösterirken, bu zaman diliminde ekipman yenileme süreci de kaçınılmaz bir öneme sahiptir. 

Peki iÅŸletmeler müÅŸterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için nasıl bir ekipman yenileme stratejisi izlemelidir? Hangi ekipmanlar bu süreçte yenilenmelidir?

Gelin bu soruların cevabını size önerilerimiz altında inceleyelim…     

 

AlışveriÅŸte 2023 HareketliliÄŸi     

Yeni yılın yaklaÅŸması, perakende sektöründe hareketliliÄŸi beraberinde getirir. Tüketiciler bu tarihlerde alışveriÅŸ yapmak için daha fazla bütçe ve zaman ayırırlar. Bu dönemde maÄŸazanıza gelen müÅŸteriler alışkanlıklarının dışına çıkarak, normal tercihlerinden daha farklı ürünleri alışveriÅŸ sepetlerine doldurmayı tercih ederler.

Markalar bu süreçte müÅŸterilerinin alışveriÅŸ ihtiyaçlarını ve tercihlerini karşılamak, daha konforlu bir alışveriÅŸ deneyimi sunmak için;

alışveriş arabaları,
alışveriÅŸ sepet çeÅŸitleri,
fiyat etiketleri

Gibi temel mağaza ekipmanlarını yenilemeyi tercih ederler.

Özellikle marketlerde en çok tercih edilen ekipman olan plastik market sepetlerini yenilemeyi düÅŸünen markalar; müÅŸterilerine hijyenik, hızlı ve pratik bir alışveriÅŸ deneyimi sunmak konusunda daha baÅŸarılı olacaklardır. Çift saplı plastik market el sepeti ürünlerimiz arasında yer alan, bir çok farklı renk ve kapasiteye sahip modellerden ihtiyacınız olanı tercih edebilirsiniz.

Bu aÅŸamada maÄŸazalarda yenileme için en çok tercih edilen diÄŸer ürün kategorilerimizi incelemenizi de tavsiye etmekteyiz.

 

Önerilen Kategori :  AlışveriÅŸ Arabaları, AlışveriÅŸ Sepetleri

Önerilen Ürün :  Metal Market Arabaları, Plastik El Sepetleri       


Raf Düzeni Nasıl Olmalı?

Yeni yıl döneminde müÅŸteriler normalden daha farklı ürünleri almayı tercih ettikleri için kategori bazlı olarak tüm reyonlarda daha fazla vakit geçirirler. Ä°lgili oldukları ürünleri daha düzenli bir raf sisteminde kolayca görebildikleri bir maÄŸaza içerisinde, alışveriÅŸ tercihleri kolaylaşır ve istedikleri ürüne hızlıca ulaÅŸabilmenin vermiÅŸ olduÄŸu rahatlık ile ihtiyaçlarına ulaÅŸabileceklerdir.

MaÄŸaza kategori yöneticileri, sebze meyve reyon rafları ve metal reyon rafları üzerinde sergiledikleri ürün ve görsellerde, raf düzenine yön verecek çeÅŸitli aksesuar modellerini kullanmalıdır. Yılbaşı alışveriÅŸ kampanyaları döneminde müÅŸterilerine albenisi yüksek ve kolay bulunabilir ürünler aracılığı ile iyi bir deneyim yaÅŸatmak isteyen markaların ilk tercihleri, eskimiÅŸ ve yorulmuÅŸ metal raflarını yenilemek olmalıdır.

Eurometall ürün portföyünün en geniÅŸ kategorisi olan raf sistemleri içerisinde yer alan kullanışlı ve kaliteli malzemeden üretilen;

Civatalı Raf Sistemleri 
Tel Depo Rafları
Fiyat Etiketleri 

MüÅŸterilerinize yeni yıl hediyeleri satın alması veya yeni yıl gıda alışveriÅŸi yaptıkları sırada yeni ürünleri gösterebilmenin en doÄŸru yöntemi, raf düzenlerine renk katacak ve satış arttırma hedeflerinde önemli ölçüde rol oynayan raf düzenleyici ekipmanlardır.

Önerilen Kategori: Metal Raflar 

Raf yönetim sistemleri aksesuarları ile ürünler; kategori, boyut, ürün tipi veya renk olarak farklı ÅŸekillerde sergilenebilir. Aynı zamanda kızaklı veya kızaksız ürün itici aksesuarlar ile doÄŸru bir düzene sahip olan raflarda ürün albenisini saÄŸlamak mümkün olacaktır. Özellikle metal reyon raflarında kullanılan ayrıştırıcı ve görünürlüÄŸü arttırıcı maÄŸaza ekipmanları ile ürünleri sergilemek artık daha kolay olacaktır.

Önerilen Kategori: Raf Yönetim Sistemleri 

Önerilen Ürün: Kızaklı Ürün Ä°tici 

Yeni Yılda Olmazsa Olmaz Paketleme Ürünleri

Yeni yıl dönemi sevdiklerimizi mutlu etmek, onlarla güzel vakit geçirmek ve kıymetli anılar biriktirmek için hediye paylaşımının arttığı bir dönemdir. Satılan ürünlerin müÅŸterileriniz için özenli, şık ve hatrı kalır bir görselde olmasını saÄŸlayan hediyelik ambalajlar, renk tonu farklılıkları ve üzerindeki desenlerin çeÅŸitliliÄŸi ile aynı zamanda maÄŸaza içerisine de olumlu duygular oluÅŸturan renkleri katmaktadır.

Kırmızı renk, yeÅŸil renk veya ara renk kullanımı ile müÅŸteri deneyimi artan maÄŸazalarda, yılbaşı konseptine de uyum gösterebilen;

Top Tüller
Tül Kurdele ve Rafyalar
Gömlek Kutu ÇeÅŸitleri
Metalize Torbalar

Ambalaj Kağıtları
Hediye Kutusu

Karton ve Kraft Çanta

ÇeÅŸitleri gibi en çok tercih edilen paketleme ürünleri bir arada veya yakın reyonlarda sergilenmelidir.

Dolayısı ile paketleme ürünleri ve hediyelik eÅŸyaları konumlandırma baÅŸlığı altında kategori yönetimine önem veren markalar, yılbaşı alışveriÅŸ döneminde satış artışı hedeflerine ulaÅŸabilirler.

Üstelik, hediyelik paketleme ürünleri kategorimizde en uygun fiyatlar ve bol seçenekleri bir arada görebilirsiniz.

Önerilen Kategori: Paketleme Ürünleri

 

Yılın her dönemi en uygun fiyatlar ve çeÅŸitli avantajları www.eurometall.com.tr'den takip edebilirsiniz.