Depo ile Reyon Arasında ‘Hassasiyetinizi’ Koruyun!

Market ve maÄŸazalarda ürünlerin zamanında ve güvenli biçimde depodan satış reyonlarına taşınması her zaman hassas bir konu olmuÅŸtur.

Bu hassasiyet büyük zincir market ve maÄŸazalarda biraz daha önem kazanır. Her ürün grubunun kendine özgü, deÄŸiÅŸen taşıma koÅŸulları bulunur.

Ama, deÄŸiÅŸmeyen tek bir ÅŸey vardır, market ve maÄŸazanızdaki iÅŸ sürecinizin aksamadan yürüyebilmesi için ürünlerin müÅŸteri taleplerini karşılayacak biçimde, zamanında ve sorunsuz biçimde reyonlardaki raflarında olması gerekir.

Depodan kimi ürünlerinizi taşıyabilmek için bazen ağır yük taşıyabilecek kapasite ve dayanıklılıkta bir yük taşıma aracına, ‘konteyner’a ihtiyaç duyarsınız; bazen de hemen her fiziksel koÅŸullara göre hareket edebilen bir taşıma aracına…

Bazı ürün gruplarınıza ise, diÄŸerlerinden daha fazla hassasiyet göstermek zorunda kalırsınız. Bu, kimi zaman ürünün darbelere karşı hassas olmasından, kimi zaman da, ürünü kolayca taşıma zorluÄŸundan kaynaklanır…

ÖrneÄŸin, elektronik ya da cam ambalajlı ürünleri taşıyorsanız, ürünlerin bulunduÄŸu kutuları, kolileri devrilmeden taşımalı, çevreden gelebilecek darbelerden de korumalısınız.

Yine depodan aldığınız kağıt havluları, peçeteleri, ruloları market ya da maÄŸazanızın en yoÄŸun olduÄŸu anlarda bile çevreye savrulmadan, kontrol altında tutarak kolayca reyonlara ulaÅŸtırmanız gerekir.

Bu taşıma ürünlerin zarar görmemesini önlemek, kolayca taşınmasını saÄŸlamak kadar, personelinizin de ürünleri depodan kolayca yüklemeleri ve reyonlara hızlıca ulaÅŸtırmaları açısından da önemlidir. Personelinizin iÅŸ sürecinin kolaylaÅŸması hem çalışan motivasyonunun artmasına, hem de sert rekabet koÅŸullarında daha az personelle, daha verimli çalışmanıza yardımcı olur.

“Roll Konteyner” ile market ya da maÄŸazanızda ürünlerinizi kolayca yükleyebilir, sorunsuzca reyonlarınıza taşıyabilirsiniz.

Ergonomik demonte tasarımı, kayışlarla artırılmış güvenlik sistemi, elektro galvaniz ve lak kaplama özelliÄŸi, iki döner, iki sabit tekerliÄŸi ile kolay kullanımı ile hassas ürünlerinizle ilgili tüm taşıma ihtiyaçlarınıza çözüm getirebilirsiniz.