Reyon Başındaki Hiçbir Fırsatı Kaçırmayın!

MaÄŸaza ve marketlerde yerleÅŸim planı ve uygulamalarının kritik bir öneme sahip olduÄŸunu hemen tüm perakende sektör temsilcileri bilir. MüÅŸterinin rahat etmesi, reyonlar arasında zahmetsizce dolaÅŸması ve alışveriÅŸini kolayca yapabilmesi, müÅŸterinizin bir sonraki ziyaretinin de kapısını açar.

MaÄŸazanızla ilgili genel bir yerleÅŸim planınız olsa da ürün özellikleri ve hareketliliÄŸine, ziyaretçi yoÄŸunluÄŸuna baÄŸlı olarak, reyonlarınızın kolayca yönetilebilmesi size ekstra avantajlar saÄŸlar.

Bazı ürünlerin reyonlardaki raflarda kaybolmasını istemezsiniz, ya da tedarikçilerinizle yaptığınız özel anlaÅŸmalar nedeniyle bazı ürünleri, bazı dönemlerde daha bir görünür kılmak ister, ama aynı zamanda da reyonlar arasında müÅŸterinizin genel rahatlığını da bozmak istemezsiniz.

Böyle durumlar için en ideal çözüm “Reyon başı yan teÅŸhir standları”dır. Ä°stediÄŸiniz zaman, kolayca uygulayabileceÄŸiniz bu standlarla ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu sayede hem ek bir teÅŸhir ekipmanı, hem de genel reyon yerleÅŸim planınızı ve hacmini bozmadan esnek bir çözüm imkanı kazanırsınız.

Bu sayede, en optimum biçimde yerleÅŸtirdiÄŸiniz reyonlarınıza ufak müdahalelerle hem tedarikçilerinize çözüm sunarsınız, hem müÅŸterinizi rahatsız etmeden onun ilgisini çekebilecek ürünleri ön plana çıkarabilirsiniz; hem de pratik biçimde geliÅŸtireceÄŸiniz bu çözümle ekstra gelirler elde ederek marketinizin cirosunun artmasını saÄŸlarsınız.

Aynı zamanda “reyon başı yan teÅŸhir standı”nı kampanyalarınızın bir parçası olarak da kullanabilir, ürün kampanyalarınız da müÅŸteri odaklanması yaratmak için de harika bir çözüm olarak kullanabilirsiniz.

Eurometall sunduÄŸu “reyon başı yan teÅŸhir standını” marketinizde, maÄŸazanızda kolayca monte edebilir, ihtiyaç duyduÄŸunuz anda reyonlarınızda uygulayabilir, özel ürünlerinizi müÅŸterinizin ilgisini çekebilecek biçimde teÅŸhir edebilirsiniz. Ufak bir operasyonla büyük bir fayda saÄŸlayabilir, reyon baÅŸlarındaki hiçbir fırsatı kaçarmazsınız…