Yeni Normalleşme Sürecinde Kafe ve Restoranların İhtiyaç Duyabileceği Eurometall Ekipmanları!

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından sonra virüsten korunmak adına birçok önlem alındı. Sadece Türkiye deÄŸil tüm ülkelerde tedbir alarak virüsün yayılmasını engellemek için yapılan hijyen, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra çeÅŸitli iÅŸletmelerin kapatılmasına da karar verildi. Bu süreçte iÅŸletme sahipleri hizmetlerine ara vermek zorunda kalırken bir yandan da tasarımlarını yenilemek ve normalleÅŸme sürecinde daha saÄŸlıklı hizmet verebilmek adına bazı deÄŸiÅŸim yollarına girdi.

Özellikle kafe ve restoranların yeni normalleÅŸme sürecinde ihtiyaç duyabileceÄŸi ekipmanlar oluÅŸtu. Hem kafe ve restoranların hizmet anlayışına yeni bir soluk getiren hem de müÅŸterinin hijyenin yanı sıra ferah bir ortamda da olmasını saÄŸlayabilecek bazı ekipmanları listeledik.

Yerden Tasarruf Sağladığı Gibi Şıklığı Da Tamamlayan Masa ve Sandalyeler

Yeni kurallar çerçevesinde iÅŸletmelere kapasite sınırı getirilmesi ile kafe ve restoranların dizaynlarında deÄŸiÅŸiklik yapması kaçınılmaz oldu. Eskisinden daha az masa ve sandalye ile hizmet vermek zorunda olan iÅŸletmelerin kullanacakları ekipmanlarda da doÄŸru seçimler yapması oldukça önemli. Bu konuda ise dikkat edilmesi gereken noktaların başında hem ergonomik hem de şıklıktan ödün vermeyen masa ve sandalyeler devreye giriyor.

Ä°ç mekânlarda rahatlıkla kullanılabilecek tel masa ve tel sandalyeler ile kafe ve restoranlara özel dokunuÅŸlar saÄŸlamak mümkün. Dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanım avantajı da saÄŸlayan metal tel masa ve tel sandalyeler ile hijyen koÅŸullarına uymak da pratik hale geliyor. Beyaz ve siyah seçenekleri ile sunulan birbiri ile uyumlu bu ekipmanlar ile siz de iÅŸletmenizdeki havayı deÄŸiÅŸtirebilir, yenilebilirsiniz.

Önerilen Ürün:

Ä°ç Mekân Masalar

Ä°ç Mekân Sandalyeler

DijitalleÅŸen Menüler Ä°çin Föylük

Alışılmış basılı menülerin yerini pandemi sürecinde dijital menüler aldı. Barkod sistemi ile telefonlardan rahatlıkla incelenebilen menüler ile matbuatların devri kapanırken hijyen kurallarına da yeni bir anlayış getirildi. Masaüstü dikey föylükler afiÅŸ veya reklam kampanyaları için kafe ve restoranlardaki yerini alırken artık menüler için de kullanılır hale geldi. Hem daha pratik hem de daha hijyenik koÅŸullar saÄŸlayan pleksi föylük modellerini yeni menüleriniz için kullanabilirsiniz. Masa numaraları için de kullanılabilen föylükler arasından masa boyutlarınıza göre farklı tercihler yapabilirsiniz.

Önerilen Ürün:

Masaüstü Yatay Föylük

Masaüstü Dikey Föylük

Ä°ster Menüleriniz Ä°ster Hijyen Tedbirleriniz ile MüÅŸterinin Ä°lgi Odağı Olun

Kafe ve restoranların önlerinde bulunan panolar, müÅŸterilerin dikkatini çekmek için kullanılan ekipmanlar arasındadır. AfiÅŸlerin rahatlıkla asılabildiÄŸi bu panolar arasında son zamanlarda dikkat çeken yazılabilen menü panosu oluyor. Yazı kalemleri ile kampanyalar çarpıcı hale getirilirken artık alınan hijyen ve temizlik tedbirlerini de vurgulamak kaçınılmaz. Çift taraflı kullanım özellikleri ile her açıdan görülebilir halde olan panolar ile iÅŸletmenizi çekici hale getirebilirsiniz. Taşınır bu panolar arasından tarzınıza en yakın ürünü inceleyin ve alışveriÅŸinizi tamamlayın.

Önerilen Ürün:

Yazılabilen Menü Panosu

Kaldırım Panosu

Sosyal Mesafeyi Koruyun

Covid-19 salgınında olmazsa olmaz ekipmanların başında ise artık cerrahi maskeler ve siperlikler geliyor. Özellikle kalabalık ortamlarda kullanılması gereken sosyal mesafe koruyucu ekipmanlar ile bulaÅŸ riski azaltılır. Yüz ve göz koruyucu ÅŸeffaf siperlik ve cerrahi maskeler ile hem personelin hem de müÅŸterilerin saÄŸlığını korumak mümkün. Tene temas eden bölümde bulunan süngerli yapı ile takan kiÅŸiye rahatsızlık hissi vermeyen yüz ve göz koruyucu ÅŸeffaf siperlik; damlacık, toz ve tükürük gibi dış etmenlerden kiÅŸiyi korurken aynı zamanda rahatlıkla temizleme avantajı da sunar. Personellerin rahatlıkla kullanabildiÄŸi siperlikler ile sosyal mesafe kurallarına uyulur.

Cerrahi maskeler ise herkesin kullanması gereken en önemli sosyal mesafe koruyucu ekipmandır. Dışarı çıkarken, kalabalık ortamlara girerken takılan ve tedbirlere uyulma konusunda ilk sırada yer alan maskeler, iÅŸletmelerin de bulundurması gereken malzemelerden. Personel kullanımının yanı sıra müÅŸterilerin saÄŸlığı için de sunulan maskeler, üç katlı yapısı ve ayarlanabilir burun teli ile konforlu kullanım sunuyor. 4 saatte bir deÄŸiÅŸtirilmesi gereken maskeleri temin ederek siz de iÅŸletmenizde sosyal mesafeyi koruyabilirsiniz.

Önerilen Ürün:

Cerrahi Maske

Yüz ve Göz Koruyucu Åžeffaf Siperlik