Reyonlarınızı Etkili Kullanıyor musunuz?

Yapı market, hipermarket ve teknoloji maÄŸazası gibi perakende satış yapan iÅŸletmelerde iÅŸlerin verimli bir ÅŸekilde yürümesi ve müÅŸteri memnuniyeti söz konusu olduÄŸunda, reyon düzeni en önemli noktalardan bir tanesi olarak öne çıkar. Zira markanızı tercih edecek ziyaretçilere konforlu ve pratik bir alışveriÅŸ deneyimi sunmak ve onları uzun soluklu müÅŸterilere dönüÅŸtürmek istiyorsanız, maÄŸazanızda sunduÄŸunuz ürünler kadar onları ne ÅŸekilde sunduÄŸunuza da özen göstermelisiniz. Bu haftaki blog yazımızda, perakende satış yapan maÄŸazalarda reyonları daha müÅŸteri dostu olacak ÅŸekilde kullanmak için yapabileceklerinizden bahsedeceÄŸiz.

Gelin; reyonlarınızı daha etkili kullanmak için göz önünde bulundurmanız gerekenlere birlikte bakalım.

Reyonlarınızda satış destek ekipmanlarını tercih edin

Etiketlikler, çerçeveler, panolar ve daha niceleri… MüÅŸterilere reyonlarda teÅŸhir edilen ürünler hakkında detaylı bilgi vermeyi mümkün kılan satış destek ekipmanları; etkili sunumlar yapabilmek açısından son derece önemli olan temel ekipmanlardır. Özellikle de promosyon ve fırsat ürünlerinin satışını yapıyor ve zaman zaman bu ürünleri ön plana çıkarmak istiyorsanız, bunu pratik ve efektif bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirmenize yardımcı olacak satış destek ekipmanlarını mutlaka iÅŸletmenizde bulundurmalısınız.

Önerilen Ürün: Ä°ndirimli Ürün Etiket Kartı 10x10 cm 100'lü Paket

Önerilen Ürün: Raf Önü Promosyon EtiketliÄŸi 7,8x15 cm Åžefaf

Dikkat çekici sunumlar için teÅŸhir stant ve aksesuarlarından faydalanın

GörselliÄŸin alışveriÅŸ esnasında müÅŸteriler için etkileyici bir unsur olduÄŸu bilinmektedir. Dolayısıyla özellikle de sık alınan belli baÅŸlı ürünleri daha şık, dikkat çekici bir ÅŸekilde teÅŸhir etmeniz, reyonların etkili kullanımı için önemli bir adımdır. Siz de belli baÅŸlı sektör ve ürün gruplarına yönelik olarak tasarlanmış teÅŸhir aksesuarlarını tercih ederek, müÅŸterileriniz için reyonlarınızda daha etkili sunumlar yapabilirsiniz!

 

Önerilen Ürün: Promosyon Havuz TeÅŸhir Sepeti T1 85x40x60 cm

Önerilen Ürün: Eurobox Pleksi Kutu 27x22x26 cm

Reyonlarınızı nasıl konumlandırdığınıza dikkat edin

Reyonlarınızı maÄŸaza içerisinde konforlu ve pratik bir alışveriÅŸe imkân tanıyacak ÅŸekilde konumlandıramazsanız, müÅŸterilerinizin alışveriÅŸ deneyimi ve dolayısıyla memnuniyetleri bu durumdan olumsuz etkilenecektir.  Uzmanlardan da destek alabileceÄŸiniz reyon konumlandırma konusunda; öncelikle müÅŸterilere yeteri kadar hareket kabiliyeti saÄŸlamaya, ürünleri kolay ulaşılır bir ÅŸekilde teÅŸhir etmeye ve maÄŸazanızda sahip olduÄŸunuz alanları efektif bir ÅŸekilde deÄŸerlendirmeye çalışın.