Ramazan Ayının Öne Çıkan Ekipmanları

Gıda sektöründe hareketliliÄŸin en fazla olduÄŸu aylardan biri olan Ramazan ayında, iÅŸletmeler için öne çıkan bazı ekipmanlar vardır. Bu ekipmanlar ile sirkülasyonun yüksek olduÄŸu maÄŸazalarda müÅŸterilerin rahat bir ÅŸekilde alışveriÅŸ yapmasına olanak verilirken aynı zamanda istenilen ürünlerin de öne çıkması da saÄŸlanır. Market arabaları, el sepetleri, tekerlekli el sepetleri müÅŸterilerin alışveriÅŸini hızlandıran ve pratik hale getiren ekipmanlar arasında bulunurken promosyon havuzları, indirim kasetleri, yönlendirme ve panolar ise iÅŸletmenin maÄŸaza içerisindeki verimliliÄŸi arttırmak için kullandığı belli baÅŸlı ekipmanlardır.

DeÄŸiÅŸen AlışveriÅŸ Alışkanlıkları ile Önem Kazanan Ekipmanlar

Süpermarket ve marketlerde yapılan alışveriÅŸlerin yanı sıra günümüzdeki alışveriÅŸ alışkanlığının deÄŸiÅŸmesi ve online platformlardan yapılan alışveriÅŸ oranlarının artması ile de depolama ve lojistik aÄŸlarında kullanılan ekipmanlar da önem kazanmıştır. Malzeme taşıma arabaları, paletler, istifleme makineleri gibi depolama/lojistik biriminde etkili iÅŸ olanağı saÄŸlayan ekipmanlar da her zaman olduÄŸu gibi özellikle Ramazan ayında daha da öne çıkan ürünler arasındadır.

 

Rahat Alışveriş Sağlayın

Özellikle Ramazan ayına az bir zaman kala tüm müÅŸteriler süpermarket ve marketlerden yaptıkları alışveriÅŸler ile hazırlık içerisine girer. Sahurda ve iftarda özenle hazırlanan yemekler için yapılan bu alışveriÅŸlerde genellikle alınan ürünler fazla olduÄŸu için de müÅŸterilere konfor saÄŸlayan ekipmanlar tedarik etmek, iÅŸletmelerin önem verdiÄŸi detaylar arasındadır. Metal ve plastik market arabalarının saÄŸladığı kolaylık ile müÅŸteriler reyonlar arasında özgürce hareket edebilirken el sepetleri ise alışveriÅŸini minimum düzeyde tutan müÅŸteriler için vazgeçilmez ürün taşıyıcılardır.

 

Önerilen Ürünler: Metal Market Arabaları

   Plastik Market Arabaları

   El Sepetleri

 

Özel Ä°ndirimleri ve Kampanyaları Görünür Kılın

Ramazan ayında gelen indirim ve kampanyalar ile marketler daha da canlanır. Birçok ürün kategorisinde farklı kampanyaların düzenlendiÄŸi marketlerde, bu kampanyaları da belirgin hale getirmek müÅŸterinin dikkatini çekeceÄŸi gibi ürünlerin satışını da arttıracaktır. Promosyonda olan ürünler için ise sıklıkla tercih edilen teÅŸhir sepetleri ile ürünleri çarpıcı hale getirmek mümkün. TeÅŸhir havuzlarının maÄŸazada etkili yerlere yerleÅŸtirilmesi ile ürünler daha da dikkat çekici hale gelir.

 

Önerilen Ürünler: Fiyat Etiketleri

   Yönlendirme ve Panolar

   TeÅŸhir Sepetleri

 

Online Alışverişlerin Olmazsa Olmazları

Online alışveriÅŸ, özellikle pandemi döneminde önem kazanan bir alışveriÅŸ seçeneÄŸi oldu. Evden çıkmadan alışveriÅŸ yapma kolaylığı sunan iÅŸletmeler ise ekipmanlarını yenileyerek tüm isteklere cevap verebilen firmalar haline geldi. Ramazan ayının da alışveriÅŸ üzerindeki etkisi düÅŸünülecek olursa iÅŸletmelerin ekipmanlarını yenilemesi ya da eksik ekipmanları tamamlaması önem kazandı. Bu süreçte müÅŸteri memnuniyetini etkilediÄŸi kadar iÅŸletmede kolaylık da saÄŸlayan çeÅŸitli ekipmanlar bulunuyor. Depolama/lojistik ekipmanları ile iÅŸletmenizi düzen içerisinde tutabileceÄŸiniz gibi çalışanlarınızın daha verimli çalışmasını da saÄŸlayabilirsiniz.

 

Önerilen Ürünler: Malzeme Taşıma Arabaları

   Paletler

   Ä°stifleme Makineleri