Hangi Yük Taşıma Arabasını Tercih Etmeli? | Eurometall

Yapı market, teknoloji maÄŸazası ya da hipermarket; hangisi olduÄŸu fark etmeksizin, toptan ya da perakende satış yapan pek çok iÅŸletme için, operasyonların pürüzsüz bir ÅŸekilde yürümesi açısından en önemli noktalardan bir tanesi depo alanlarının verimli kullanılıp kullanılmadığıdır. Dolayısıyla depo çalışanlarının güvenliÄŸi, iÅŸlerin olabildiÄŸince verimli bir ÅŸekilde ilerlemesi gibi konular da, hemen her iÅŸverenin üzerine kafa yorduÄŸu meselelerin başında gelmektedir. Biz de bu yazımızda, efektif depo kullanımında en önemli faktörlerden biri olan lojistik ekipmanlara ve bunların depoda çalışan personelin iÅŸlerini nasıl kolaylaÅŸtıracağına kısaca deÄŸindik.

Ä°ÅŸte depolarda en ağır kargoları ve yüksek ağırlıklara sahip kutuların taşınmasını ve iÅŸ modellerini kolaylaÅŸtıracak lojistik ekipmanları sizler için derledik.
 

 

Eurocar Ağır Yük Taşıma Araçları

Özellikle alanları daha geniÅŸ olan toptan maÄŸazalar ve gross marketlerin reyon bölümlerinde de kullanım için tercih edilebilecek olan yük taşıma arabaları, süpermarket ve yapı market gibi iÅŸletmelerin vazgeçilmezidir. 
 

Eurocar AT1-4 ve AT1-5 Yük Taşıma Arabası modelleri özellikle depolarda yer alan ağır ürünlerin toplu olarak düzenli ve korunaklı bir ÅŸekilde taşınmalarını kolaylaÅŸtıran ekipmanların başında gelmektedir. Her iki model yük taşıma arabası da 450 kg. taşıma kapasitesine sahiptir. AT1-5 Yük Taşıma Arabası sahip olduÄŸu 5 adet teker sayesinde kullanıcısına çok daha kolay manevra imkanı tanımaktadır. Yük Taşıma Arabası Tip 1 modeli de yine 450 kg. taşıma kapasitesine sahip dört tarafı açık ve ahÅŸap tabalı yüzeye sahiptir. 

Önerilen Ürün: Eurocar AT1-5 Ağır Yük Taşıma Arabası 450 Kg

Yük Taşıma Arabaları

Ä°ÅŸletmelerin depolarındaki iÅŸlerin güvenli bir ÅŸekilde yapılmalarını saÄŸlayan ekipmanların başında yük taşıma arabaları gelmektedir. Depolarda yer alan kolileri, kasaları ve benzer ürünleri pratik bir ÅŸekilde taşımaya imkân tanıyan bu ekipmanlar, hem çalışanların hem de ürünlerin güvenliÄŸini saÄŸlayacak ekipmanlardır. Reyon bölümlerinde kullanım için de tercih edilebilecek olan yük taşıma arabaları, süpermarket ve yapı market gibi iÅŸletmelerin vazgeçilmezidir.  Çift taraflı tutma kollarına sahip yük taşıma arabaları ise kullanıcılarına tam hakimiyet sunmaktadır. 

Aynı zamanda paket taşıma arabası olarak da bilinen yük taşıma arabaları sahip oldukları tel bariyer sayesinde, ürün güvenliÄŸinin yanında depo çalışanlarının saÄŸlığını ve iÅŸ güvenliÄŸini de saÄŸlamaktadır. 

Önerilen Ürün: Transporter A Yük Taşıma Arabası 450 kg

 

Avadanlık Taşıma Araçları

Avadanlıklar el aletlerinden yedek parçalara, numune ürünlerden en ufak ekipmanlara kadar farklı boy ve ölçülerdeki ekipmanların organize bir ÅŸekilde düzenlenmesi saÄŸlar. Bu sayede çalışanlar aradıkları ürünlerin yerlerini çok daha kolay bir ÅŸekilde bularak düzenli muhafaza edilmelerini saÄŸlarlar.

Sektörlerin sorunlarına her daim çözümler sunmayı hedefleyen Eurometall, ufak fakat önemli olan yedek parça, hırdavat parça ve aletlerin bölgesel transferleri sırasında kaybolmasını engelleyen avadanlık taşıma arabalarını sunuyor. Üstelik özel üretim kaliteli tekerlere ve üst ahÅŸap tablaya sahip avadanlık taşıma arabası, yedek parça stoklarında yaÅŸanacak kayıpları azaltmak ve iÅŸ verimliliÄŸi saÄŸlamak isteyen tüm markaların hizmetinde olacaktır.

Önerilen Ürün: Çiftli Avadanlık Taşıma Arabası 250 Kg

Önerilen Ürün: Plastik Avadanlık Tip 2 - 20x50,3x34 cm Gri

Merdiven Çıkan Yük Arabaları

Depolar ve sevkiyat alanları her zaman istenilen koÅŸullara sahip olamayabilir. Özellikle zorlu mimari durumlar olarak bilinen; merdiven, dar raf araları, katlı depolar vb. koÅŸullar altında , en hızlı operasyonu saÄŸlayan taşıma arabaları yine Eurometall'de. SipariÅŸlerinin sevkiyat sürecini ve malzemelerin depo içi transferini ve iÅŸ süreç operasyonlarını hızlandıran ve kapanabilir özelliklere sahip yerden tasarruf saÄŸlayan ekipman olarak tavsiyemiz merdiven çıkabilen üç tekerlekli arabadır.

Önerilen Ürün: Merdiven Çıkan Yük Taşıma Arabası 200 Kg

Transpaletler

Depolarda yer alan ağır ürünlerin toplu olarak düzenli ve korunaklı bir ÅŸekilde taşınmalarını kolaylaÅŸtıran bir çözüm olan transpaletler, çalışanların iÅŸini kolaylaÅŸtıracak son derece kullanışlı ekipmanlardır. PaletlenmiÅŸ koli ve ürünleri, 2.5 ton taşıma kapasitesine kadar, taşımaya yarayan ve farklı modellere sahip olan bu fonksiyonel ürünler, özellikle büyük iÅŸletmelerin depolarında her daim ihtiyaç duyulan ekipmanlar arasında yer almaktadır. Öncelikli olarak iÅŸ verimliliÄŸini yüksek oranda arttıran transpaletler, çalışma ortamında ki olmazsa olmaz ürünlerden bir tanesidir. 

Önerilen Ürün: Transpalet MB-P25 2.5 Ton

Plastik Kasa Taşıma Arabaları

Çalışanlara vakit ve enerjiden tasarruf imkânı sunan ve aynı zamanda da koli ve kasaların hızlıca taşınması için operasyon hızı saÄŸlayan bir diÄŸer ekipman grubu olan plastik kasa taşıma araçları, fonksiyonel tasarımları ile depolardaki ürün taşıma iÅŸlemlerini daha basit ve güvenli kılmaktadır. Üst üste olan kutu ve kolilerin, rafların ve depo koridorları arasında taşınmasını yüksek oranda kolaylaÅŸtıran ekipmanlara sahip iÅŸletmeler, istifleme süreçlerinde de yüksek verimli çalışmalara sahip olacaklardır. 

ÇeÅŸitli özelliklere sahip ve farklı tip modelleri bulunan kasa/koli taşıma arabaları, toptan ya da perakende satış yapan pek çok iÅŸletme için olmazsa olmaz depo ekipmanlarıdır.

EÄŸer kutu ve koli hareketi yoÄŸun bir depoda iÅŸ verimliliÄŸini saÄŸlamak ve taşıma süreçlerinde vakitten tasarruf edebilir operasyonlara sahip olmak istiyorsanız, mutlaka Eurometall plastik kasa taşıma arabalarına bir göz atın.

Önerilen Ürün: Plastik Kasa Taşıma Arabası Tip 2

Kaldırma Platformları

Özellikle de yüksek rafların kullanıldığı ve ağır malzemelerin yer aldığı bir ürün yelpazesine sahip olan iÅŸletmelerde, ürünlerin üst taraflara basit, hızlı ve güvenli bir ÅŸekilde yerleÅŸtirilmesine imkan tanıyacak olan kaldırma platformları, makaslı kaldırma donanımına sahip dayanıklı yapıları ve sundukları pratik kullanım ile depolarda uzun süre deÄŸerlendirilebilecek ekipmanlardır. Farklı taşıma kapasitelerine ve kolay hareket kabiliyetine sahip olan bu ürünler, depo personelinin zorlanabileceÄŸi yerleÅŸtirme iÅŸlemlerinin olabildiÄŸince basit ve risksiz bir ÅŸekilde halledilmesi için sık tercih edilmektedir. 

Özellikle fabrikalar, inÅŸaat alanları ve tersane depolarının yanı sıra yapı marketler ve toptan perakende satış noktalarında yüksek raflarda istifleme yapılan alanlarda yüksek kolaylık saÄŸlayan platformlar en uygun fiyatlar ile Eurometall'de.

Önerilen Ürün:  Makaslı Platform PL50 500 Kg

 

Yük Taşıma Arabalarının farklı ihtiyaçlara göre çok farklı kullanım olduÄŸunu görmekteyiz. Kullanım alanınıza ve ihtiyacınıza göre, taşıma arabalarını web sitemizden www.eurometall.com.tr inceleyerek Eurometall güvencesi ile kolayca alabilirsiniz.