Hangi Ofis Mobilyaları Tercih Edilmeli

Ofis mobilyaları; bürolar, fabrikalar, okullar, bankalar, hastaneler, muayenehaneler ve pek çok sektörde hizmet veren kamu ve özel iÅŸyerleri için ihtiyaç listesinde başı çekiyor. Ofislerde bekleme alanı ve çalışma alanı oluÅŸtururken, doÄŸru ofis mobilyası seçmek, verimli bir iÅŸ ortamı yaratmak için önem taşıyor. Ev ile beraber en fazla zaman geçirilen yerlerden biri olan iÅŸyerlerinde, çalışma ortamınızın, rahat ve iÅŸlevsel olması gerekiyor. Bu blog yazımızda ofis mobilyası seçiminin püf noktalarına deÄŸindik!

Bir iÅŸyerinin ofis mobilyaları, mimari özelliklerine ve tasarımına uygun seçildiÄŸinde dekorasyonu tamamlıyor. SeçtiÄŸiniz ofis sandalyesi, ofis masası, toplantı masası, bekleme koltuÄŸu, sehpa ve keson çeÅŸitleri, çalıştığınız sektör, firmanızın kültürü ve vizyonu ile marka imajınız hakkında vermek istediÄŸiniz izlenimi güçlendiriyor. Hizmet verdiÄŸiniz kiÅŸiler, müÅŸterileriniz ve misafirleriniz birbirinden şık ve rahat bekleme koltuklarında ağırlanırken ve güvenilir, özenli imajınızı destekleyen ofisinizde zaman geçirirken, onlara verdiÄŸiniz önemi hissediyorlar. Sizler de onları en iyi ÅŸekilde ağırlıyor olmanın mutluluÄŸunu yaşıyorsunuz.

Uygun Ofis KoltuÄŸu Seçimi Ä°çin Gereken Özellikler

Uzun mesai saatleri boyunca iÅŸyerinde vakit geçiren çalışanlar ve yöneticiler için, ferah, rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı saÄŸlamak gerekiyor. Göze hitap eden, şık bir çalışma alanı ile vücudu iyi ve doÄŸru bir oturma pozisyonunda tutabilen bir çalışma koltuÄŸu, motivasyonu artırıyor. Özel mevkilerde bulunanlar için, tasarımları ve yüksek kaliteleri ile öne çıkan patron koltuÄŸu (müdür koltuÄŸu / makam koltuÄŸu) rahatlığı ve şıklığı ile tercih sebebi oluyor.

Ortopedik açıdan vücudunuzla uyumlu olan ergonomik çalışma sandalyesi, vücudu destekleyerek, ağırlığı dengeli ÅŸekilde dağıtıyor. Böylece bel, boyun, sırt, omurga, bacak ve eklem aÄŸrılarının en aza indirilmesini saÄŸlıyor. Yükseklik ayarlı amortisör ve çift kollu mekanizmalar ile yükseklik ayarı yapılabilen ofis koltukları, doÄŸru seviyede oturma olanağı sunuyor. Terleme sorununu azaltmak için, nefes alan fileli sırt döÅŸeme tercih edilmesi, konforu artırıyor. Döner sandalye çeÅŸitleri, dayanıklı ayak ve tekerlekler sayesinde ise, ofis içerisinde hareket kabiliyetiniz yükseliyor. Eurometall’in sunduÄŸu zengin ürün yelpazesinin içerisinde yer alan size uygun ofis koltuklarını inceleyebilirsiniz.

Önerilen Kategori : Ofis Koltukları 

Uygun Bekleme KoltuÄŸu ve Misafir KoltuÄŸu Ä°çin Gereken Özellikler

Bir bekleme odası, toplantı koltuÄŸu ya da ofis koltuÄŸunun konforlu olması kadar uzun ömürlü olması da bekleniyor. Eurometall, metal kromaj veya saÄŸlam plastik enjeksiyon iskelet ve krom, ahÅŸap ya da özel plastik ayaklar, tekerlekler ile dayanıklı ofis koltuÄŸu için gereken saÄŸlamlığı saÄŸlıyor. Bu malzemelerin yüksek kalitede olması, yüzey çizikleri ve zarar gören parkeler gibi sorunların da önüne geçiyor. Eurometall ürünlerinde sizlere sunulan kolay temizlenen, deri, fileli ya da poliüretan dökme sünger döÅŸemeler de kullanım kolaylığı sunuyor.

Ofis koltuk takımı ya da bekleme koltuÄŸu gibi büro mobilyaları seçerken de göz önünde bulundurulması gereken bazı hususlar öne çıkıyor. Kalabalık grupları ağırlayan ya da onlara hizmet sunan iÅŸyerleri için, ikili bekleme koltuÄŸu veya üçlü bekleme koltuÄŸu gibi daha geniÅŸ oturma alanı sunan ofis mobilya çeÅŸitleri tercih ediliyor. Özel misafirleriniz için de çok şık misafir ofis koltuÄŸu seçeneklerinden birini tercih ederek, beklerken iyi vakit geçirmelerini saÄŸlayabilir ve kendilerini ayrıcalıklı hissettikleri bir ortamda ağırlayabilirsiniz. Eurometall' in dayanıklı malzemelerden üretilmiÅŸ, yüksek kaliteli ve ergonomik bekleme koltuklarını ofis yaÅŸam kategori  sayfasından inceleyebilirsiniz.

Önerilen Kategori :  Bekleme Koltukları

Uygun Ofis Masaları, Toplantı Masaları ve Ofis Takımları Seçimi

Tüm günü üzerinde çalışarak geçireceÄŸiniz, uzun saatler temas edeceÄŸiniz, toplantılarınızı yürüteceÄŸiniz ofis masaları, en az çalışma masası sandalyesi kadar önem arz ediyor. Ä°yi bir çalışma masası ve büro sandalyesi, çalışırken rahat ve şık bir ortam saÄŸlıyor. Ekibinizle ya da müÅŸterilerinizle toplantılarınızı yürütebileceÄŸiniz şık ve kullanışlı toplantı masaları da, toplantılarınızın verimini artırıyor. Estetik ve konforlu bir ofis takımı seçimi yapmak, çalışma motivasyonunuzu ve yaÅŸam kalitenizi yükseltiyor.

Önerilen Kategori :  Ofis Masaları
Önerilen Kategori :  Toplantı Masaları
Önerilen Kategori :  Ofis Takımları
Önerilen Kategori : Sandalye ve Masalar

Ofislerinizin Depolama Alanları: Ofis Dolapları, Sehpalar ve Kesonlar

Ofislerinizde kullandığınız, dosya, belge, evrak gibi materyalleri, ofis ekipmanlarını ve kiÅŸisel eÅŸyalarınızı yerleÅŸtirmek için ofis tasarımına uygun depolama alanlarına ihtiyaç oluyor. Metal ya da ahÅŸap, büyük ya da küçük, farklı renk ve modellerde ofis dolabı, sehpa ve keson arasından yapacağınız seçimler, sizi dağınıklıktan kurtarıyor ve eÅŸyalarınızı düzenli ÅŸekilde muhafaza etmenizi saÄŸlıyor.

Önerilen Kategori :  Ofis Dolapları
Önerilen Kategori :  Sehpa ve Kesonlar

Ofisinizi Aksesuarlarla ve Diğer Ekipmanlarla Tamamlayın

Evde, otelde, maÄŸazada, ofiste ya da fabrikada, siz, müÅŸterileriniz ve misafirleriniz için uzun ömürlü ve şık tasarıma sahip portmantolar tercih etmek gerekiyor. Çalışma alanınızın dekorasyonuna gore farklı ölçü, renk ve materyallerde seçebileceÄŸiniz portmanto modelleri, hem montunuzu, ÅŸemsiyenizi, çantanızı taşıyor hem de dağınıklık oluÅŸmasının önüne geçiyor. Masanızın üstünde, yerde ya da tavanda kullanacağınız aydınlatmalar da ofisinize şıklık katabilecek parçalar arasında bulunuyor. Eurometall ‘in beton ve ahÅŸap-beton lambader, aplik, sarkıt armatür gibi aydınlatma ürünleri ile, iÅŸ yerinize  doÄŸal görünümlü estetik bir dokunuÅŸ yapabilirsiniz.

Önerilen Kategori :  Ofis Aksesuarları

Önerilen  Kategori:   Aydınlatmalar

Küçük ziyaretçileriniz için rengarenk çocuk oyun alanları, ofislerin, maÄŸazaların, avmlerin, restoran ve kafelerin hatta evlerin renkli ve eÄŸlenceli bölümlerini oluÅŸturuyor. EÄŸer siz de çocuklar için, açık ya da kapalı bir mekanda, sevimli ve eÄŸlenceli bir alan oluÅŸturmak isterseniz, Eurometall sayfalarından bahçe ve sosyal alan kategorisine göz atabilir, dayanıklı, uzun ömürlü ve birbirinden şık ofis mobilyalarına ait detaylara inceleyerek avantajlı fiyatlar ile alım yapmak için Eurometall.com.tr'den office yaÅŸam kategorisine ulaÅŸabilirsiniz!

Önerilen Kategori: Bahçe, Sosyal Alan ve Çocuk Oyun Alanı Ürünleri


Tüm Eurometall ürünlerini incelemek ve avantajlı fiyatlar ile almak için: https://www.eurometall.com.tr/