Hangi Kutu ve Avadanlıklar Tercih Edilmeli

Daha çok fabrika, atölye ve tamirhane gibi alanlarda ekipmanların muhafaza edilmesi, korunması ve belirli bir düzende saklanması; iÅŸ yerlerinin düzeni, malzeme güvenliÄŸi ve yalın ortam yaratılması açısından önem taşıyor. Çalışanların aradıklarını kolayca bulması, malzeme kaybının önüne geçilmesi ve çalışma alanının tertipli kalması için kullanılan kutular, avadanlıklar, takım çantaları ve bu ekipmanların kullanım alanlarını, blog yazımızda sizler için inceledik.

Kutular ve Avadanlıkların Kullanım Amaçları

Atölyeler, fabrikalar, tamirhaneler baÅŸta olmak üzere pek çok iÅŸ yerinde büyük tamir takımlarından küçük boyuttaki cıvata ve somunlara kadar birçok farklı boyut ve tipte ekipman kullanılıyor. Bu ekipmanların olabildiÄŸince temiz, bakımlı ve düzenli olması, çalışanların iÅŸlerini kolaylaÅŸtırıyor. Küçüklü büyüklü pek çok malzemenin kaybolmaması, yerlerinin deÄŸiÅŸmemesi ve iÅŸ yapılan alana yayılarak iÅŸi zorlaÅŸtırmaması, verimli bir çalışma ortamı için önem taşıyor. Bu dağınıklığa ve zorluklara çözüm olarak, kutular ve avadanlıklar tercih ediliyor. Kutu ve avadanlık ürünleri Yalın üretim, 5s gibi yalın iÅŸ yerleri tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Önerilen Ürün: Plastik Avadanlık Tip 1

Önerilen Ürün: Plastik Çekmeceli Kutu

Kutu ve Avadanlık ÇeÅŸitleri

Bir iÅŸ yerinde kullanılan tamir takımı ve ekipmanların miktarı, alanın geniÅŸliÄŸi ve düzeni gibi kriterler kutu ve avadanlık seçiminde önemli rol oynuyor. Küçük alanlar ya da az ekipman için küçük plastik avadanlık veya plastik çekmeceli kutu tercih edilebileceÄŸi gibi, çok sayıda ürünün kategorize edilerek yerleÅŸtirilebileceÄŸi plastik avadanlık seti, çekmeceli kutu dolabı, çekmeceli kutu standı gibi ürünler de bulunuyor. Bu eÅŸyaların yanda taşınarak getirilip götürülmesine ihtiyaç duyulabilecek yerlerde ise Eurobox takım çantası gibi ürünler imdada yetiÅŸiyor.

Önerilen Ürün: Çekmeceli Kutu Dolabı

Önerilen Ürün: Eurobox Takım Çantası

Ä°htiyaca Göre Kutu ve Avadanlık Seçimi

Farklı renkler ve büyüklüklerdeki avadanlık ve kutular; kapaklı, kapaksız ya da çekmeceli olabiliyor. Duvar paneli seti ya da askılı avadanlık duvar seti gibi ürünler ile bulunduÄŸunuz ortamda bir düzen oluÅŸturabiliyorsunuz. GeniÅŸ alanlarda, kategorize edilmiÅŸ birçok tamir malzemesi içinse, çekmeceli kutu dolabı gibi ürünler uygun bir seçim oluyor. Stoper özellikli, gövdeden ayrılmayan çekmeceleri ile bir dolap gibi kullanabileceÄŸiniz ve üstündeki kulp sayesinde gittiÄŸiniz her yere kolaylıkla götürebileceÄŸiniz bir çekmeceli çanta arayışındaysanız, plastik çekmeceli çanta modelleri, iÅŸlevsel çözümler sunmaktadır.

Önerilen Ürün: Askılı Avadanlık Duvar Seti

Önerilen Ürün: Plastik Çekmeceli Çanta

Dar Alanlar Ä°çin Pratik Çözümler

Avadanlıkları üst üste sabitleyerek istiflemek için, saÄŸlam plastikten üretilen avadanlık pimi kullanılıyor. Bu sayede yerden tasarruf edebiliyor, o esnada kullanmadığınız avadanlıkları dar alanda muhafaza edebiliyorsunuz. Takım çantaları, kutular ve avadanlıklar, endüstriyel alanların dışında; ofis, araba ve evlerde kullandığımız malzemeleri de muhafaza etmek için kullanılabiliyor. Çok amaçlı ve fonksiyonel yapıya sahip olan takım çantaları, kutular ve avadanlıklar için önerdiÄŸimiz ürünleri e-ticaret sitemizden inceleyebilirsiniz.

Önerilen Ürün: Avadanlık Pimi

Önerilen Ürün: Plastik Avadanlık Tip 2

Eurometall sayfalarında farklı ebat, renk ve özelliklerde pek çok kutu, avadanlık ve takım çantası bulunuyor. EÄŸer bu ürünlerin detayları, fiyat bilgileri ve ürün görsellerine eriÅŸmek isterseniz kategori sayfamıza tıklayarak ulaÅŸabilir, ürünlere göz atabilir ve karşılaÅŸtırabilirsiniz. BeÄŸendiÄŸiniz ve edinmek istediÄŸiniz ekipmanları, kredi kartı ya da havale yöntemi ile güvenle satın alabilirsiniz.