Etkili Sunumun Püf Noktası: Sektörel Ekipmanlar

Perakende satış sektöründe kullanılan bazı özel ekipmanlar, belli baÅŸlı ürünlerin daha efektif bir ÅŸekilde teÅŸhir edilmesini mümkün kılarak hem çalışanların iÅŸlerini kolaylaÅŸtıracak hem de müÅŸterilerin ilgisini daha kolay çekecek çözümler sunar. Biz de bu yazımızda, sektörünüze göre maÄŸazanız için tercih edebileceÄŸiniz bu ekipmanlar arasından öne çıkanlara yer verdik. 

 

Gelin; maÄŸazanızdaki belli baÅŸlı ürün gruplarını daha pratik ve etkili bir ÅŸekilde sunmanızı saÄŸlayacak sektörel ekipmanlara bir göz atalım!

 

Marketler Ä°çin Ürünlere Özel Reyonlar

ÇoÄŸunlukla el sepetleri ve market arabalarıyla alışveriÅŸ yapan müÅŸteriler için marketlerin rahat hareket edebilecekleri ve aradıkları ürünlere kolay ulaÅŸabilecekleri alanlar olması gerekir. Unlu mamul çeÅŸitlerini veya meyve–sebzeleri düzenli bir ÅŸekilde sergilemek için faydalanılabilecek çok çeÅŸitli özel reyon ve stantlar, bu beklentiye estetik ve kullanışlı bir çözüm getiren sektörel ekipmanlardır. Bunların yanı sıra tartı masaları ve aksiyon stantları da belli baÅŸlı ürün tiplerine özel olarak tasarlanmış kullanışlı ekipmanlar arasında gösterilebilir. 

 

Bilgi için+90 224 331 88 16

 

 

Giyim ve Aksesuarlar Ä°çin Pratik ve Şık Çözümler

MaÄŸaza içinde ürünlerin dikkat çekici ve muntazam bir ÅŸekilde sunulmasına imkân veren ekipmanların bulunması; tekstil ürünleri satışının yapıldığı butikler için de oldukça önemlidir. Farklı modellerdeki ayakkabıları düzenli bir ÅŸekilde sergilemeyi saÄŸlayacak ökçelikler ile ürünlerin duruÅŸu ve modeli hakkında müÅŸterilere fikir verecek ürün mankenleri; butik, moda evi ve benzeri iÅŸletmeler tarafından şık sunumlar için sık tercih edilen sektörel ekipmanlara örnek olarak gösterilebilir. Çizme tutucular, kravat ve kemer tutucular ve kademeli pleksi setler de butikler ve giyim maÄŸazalarında tercih edilebilecek diÄŸer özel ekipmanlardır.

 

Önerilen ürün: Eurobox Pleksi Ayakkabı TeÅŸhir Standı 3'lü Set Åžeffaf

Önerilen ürün: Yelpaze Çoraplık 3'lü Åžeffaf

 

 

Gıdalar Ä°çin Özel Ekipmanlar   

DeÄŸiÅŸen kapasiteleri ile kuru yemiÅŸ, bakliyat gibi kuru gıdaların teÅŸhirinde yararlanılabilecek gıda çeÅŸmeleri ve bidonlar; hijyenik yapıları ve pratik kullanımları ile bu tip gıdaların satışını yapan pek çok iÅŸletmenin tercih ettiÄŸi sektörel ekipmanlardır. Kuru ya da sıvı gıda çeÅŸmeleri, dökme teÅŸhir bidonları ve gıda tepsileri, gıda sunumunu çok daha şık, pratik ve hijyenik kılan ve bu yüzden iÅŸletmeler tarafından sık tercih edilen ekipmanlardır.

 

Önerilen ürün: Eurobox Orta Havuz Seti 9 Gözlü 40-60 Kg. 50x80 cm

Önerilen ürün: Eurobox Bakliyat ÇeÅŸmesi 3 Bölmeli