Etkili Bilgilendirme ve Dikkat Çekmenin Anahtarları

Etiketlik, çerçeve ve panolar, perakende satış yapan maÄŸazaların önemli ihtiyaçları arasında bulunuyor. MüÅŸterilerin ürün detayları ve fiyatlarını öÄŸrenmek için sıkça baktığı ekipmanlar olan etiketlikler, panolar ve aksesuarlarının, saÄŸlam ve uzun ömürlü olması gerekiyor. Yeni blog yazımızda, tüm ilgiyi üzerine çeken etiketlik, çerçeve ve pano çeÅŸitleri ile kullanım alanlarını anlattık!

MaÄŸazalar ve marketler için, ürün detayları ve fiyatları hakkında bilgi vermek, müÅŸteriler içinse ürün bilgilerinden haberdar olmak büyük önem taşıyor. Günümüzde tüketiciler bütçelerine uygun ürünlere eriÅŸmek ya da kampanyalı ürünlere daha rahat ulaÅŸabilmek istiyor. 
Satın almak için ilgilendiÄŸi ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen müÅŸterilerin seçimlerinde etiketliklerde sunulan fiyat deÄŸiÅŸim tarihi, birim fiyatı ve kampanya bitiÅŸ tarihi gibi detaylı bilgiler belirleyici rol üstleniyor. Ä°ndirimler, kampanyalar veya öne çıkarmak istenilen ürünler için de ÅŸok fiyat etiketi, indirim kulakçığı gibi raf etiketliÄŸi türleri etkili bir öne çıkarma ve dikkat çekme yöntemi oluyor. 

Önerilen Kategori: Raf Etiketlikleri

Önerilen Ürün: Düz Yazı Kartı - Siyah

Fiyat EtiketliÄŸi Türleri Nelerdir ve Nerelerde Kullanılır?

Farklı iÅŸletmelerin, ürünleri ve ihtiyaçlarına uygun ayrı etiket türleri bulunuyor. Manavlarda sebze ve meyve fiyat etiketi, kasaplarda et fiyat etiketi, reyonlarda ürün etiketi, pastane unlu mamuller fiyat etiketi, market raf etiketlik türleri; fiyat etiketlikleri kategorisinde yer alıyor. Bu ürün fiyat etiketi çeÅŸitleri; plastik fiyat etiketi, mandallı fiyat etiketi, ayaklı fiyat etiketi, ahÅŸap raf etiketliÄŸi ya da yapışkanlı raf etiketliÄŸi gibi materyallerine veya kullanım biçimlerine göre türlere de ayrılıyor.


Önerilen  Ürün : Masaüstü Fiyat EtiketliÄŸi

Ä°ÅŸletmelerde Kullanılabilecek Çerçeve Türleri

Dükkan, maÄŸaza, muayenehane veya ofislerde bulunması gerekli sertifika ve belgeleri sergilemek için çerçevelere gereksinim duyuluyor. Plastik çerçeve, alüminyum çerçeve ya da ÅŸömiz çerçeve modelleri bu görev için oldukça uygun ekipmanlar arasında yer alıyor. Duyurular ve uyarılar için de yüksek oranda iÅŸlevsel olan bu ürünler, A2-A3-A4-A5-A6 boyutlarında ve farklı renklerde üretiliyor. Sergilemek istediÄŸiniz belgeler, ilanlar ve dekorasyonunuza göre seçebileceÄŸiniz çerçeveler, hem belgelerinizi görünür kılıyor hem de muhafaza etmenizi saÄŸlıyor. 

Önerilen Ürün: Plastik A4 Çerçeve Sarı

Önerilen Ürün: Plastik A4 Çerçeve Turuncu

Önerilen Ürün: Plastik A4 Çerçeve Siyah

Yönlendirmeler, Panolar ve Kullanım Alanları

Tanıtımlar, bilgilendirme metinleri ve duyurular için iÅŸletmelerin panolar ya da yönlendirmelere gereksinimi oluyor. Ä°ndirimler ve kampanyalarda kullanılabilecek yönlendirme ve panolar föylük ve ayaklı broÅŸürlük olarak ya da menü panosu olarak da kullanılabiliyor. Duyuru panosu türleri, afiÅŸler, posterler, broÅŸür standları ve ilanların sergilenmesi için de yaÅŸam alanlarınıza ve iÅŸ yerlerinize konumlandırılabilecek, oldukça elveriÅŸli ekipmanlar arasında yer alıyor. 

Önerilen Ürün: Ayaklı poster pano

Önerilen Ürün: Posterli BroÅŸür Standı 

Etiketlik, Çerçeve ve Pano Aksesuarları ile Kullanım Alanınızı GeniÅŸletin

Tüm bu çerçeveler, panolar ve etiketlerin, onları sabitlemenizi, kullanım alanını belirlemenizi saÄŸlayan tutucular, kıskaçlar, ayaklar gibi aksesuarları da bulunuyor. Böylece ilanlarınıza, uyarı levhalarınıza zeminde yer verebiliyor, çerçevelerinizi, çerçeve tutucu ile, ayaklı, sürgülü gibi seçeneklerle tercih edebiliyor ya da etiketlerinizi raf önleri, kıskaçlı kasetler ya da ayaklara sabitleyebiliyor, yapıştırabiliyorsunuz. EÄŸer etiketlikler, çerçeveler, yönlendirme ve panolar hakkında daha detaylı bilgiye, etiket fiyatları, çerçeve fiyatları ve ürün fotoÄŸraflarına eriÅŸmek isterseniz, bu sayfaya göz atabilirsiniz. Sitemizden havale ya da kredi kartı gibi ödeme yöntemleri ile güven içerisinde alışveriÅŸ yapabilirsiniz.

Tüm Eurometall ürünlerini incelemek ve avantajlı fiyatlar ile almak için sizi, web sitemizde yer alan iÅŸ yeri ekipmanları kategorilerine davet ediyoruz.