Ağırlık Ölçme İhtiyacı Duyan İşletmelerin İhtiyacı Teraziler

Teraziler ağırlık ölçümü yapabilmek için yüzyıllar boyunca kullanılan özel aletlerdir. Terazi modelleri teknolojik geliÅŸmeler sayesinde, çoÄŸunlukla günümüzde elektronik ve barkod basabilen terazi formatlarında kullanılmaktadır. Daha önceleri, üzerinde bulunan iki adet kefe arasında, yer çekimi ve birim ağırlık etkenlerinin dengesi ile ölçümleri gerçekleÅŸtiren çeÅŸitli terazi modelleri, günümüzdeki yoÄŸun ve hızlı kullanım amaçları ile dijital olarak kullanıcıya fayda saÄŸlamaktadır. Elektronik teraziler, barkodlu etiket veren veya barkodsuz ağırlık kontrol ekipmanı ÅŸekilde kullanılmak üzere; manav terazisi (market terazisi), askılı terazi (balıkçı terazisi), PC tabanlı teraziler (bilgisayar teraziler) ve varyasyonları olarak; pazar, ÅŸarküteri, manav, gıda perakendesi, üretim tesisleri ve ağırlık tartımı ihtiyacı duyulan tüm alanlarda, geniÅŸ ürün yelpazesi ile ihtiyacınıza sunulmaktadır.

Dijital Elektronik Teraziler

Dijital teraziler, ağırlık tartımı ve kilogram kontrolünün yapılması için büyük kolaylık saÄŸlayan terazi çeÅŸitleridir. 2 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram hassasiyet deÄŸerleri ile ölçümler yapmamıza yarayan dijital teraziler ve dijital tartılar; gıda ürünleri baÅŸta olmak üzere, nesnelerin ağırlık ölçümlerini yapmaya kadar geniÅŸ bir yelpazede kullanılırlar. Hassas tartı, hassas terazi, baskül, kantar gibi dijital tartı ve dijital terazi çeÅŸitleri ağırlığını ölçmek istediÄŸiniz nesneyi ve sonuçlarını doÄŸru olarak elde etmenize yarar. Elde edilen ağırlık verisinin, fonksiyon tuÅŸları ile kullanıcı tarafından giriÅŸi yapılan kilogram fiyatı bilgisi ile çarpılmasına ve mevcut fiyatı hesaplama imkânı sunan fiyat hesaplamalı terazi modelleri sektörün temele ihtiyaçları arasında yer almaktadır.

Aynı zamanda tasarım olarak ergonomik kullanım ve ihtiyaca yönelik olarak portatif olan, akülü dijital tartı ve akülü teraziler, yük hücreleri vasıtası ile elde edilen ağırlık deÄŸerlerini kolay okumanızı saÄŸlayan LCD ekranlara da sahiptir. Karanlık ve zor ÅŸartlar altında çalışma durumu bulunan mekânlarda, arkadan ışıklandırmalı LCD ekranlar ve paslanmaz çelik su geçirmez teraziler büyük kolaylık sunmaktadır.

Ticari sertifikaya sahip geniÅŸ dijital tartı portföyünde; sektörde pazar terazisi, kontrol terazisi veya fiyat hesaplamalı terazi olarak bilinen DS-685, DS-688, DS-700, DS-781, DS-782 model dijital elektronik tartıları, sektörün en uygun elektronik terazi fiyatları olarak kategorimizden ulaÅŸmanız mümkün olmaktadır.

Önerilen Ürünler: Digi DS-685 P 15 Kg Elektronik Terazi

      Digi DS-688 P 15 Kg Elektronik Terazi

      Digi DS-781 B 15 Kg Elektronik Terazi

      Digi DS-782 B 60 Kg Elektronik Terazi

 

Elektronik Barkodlu Teraziler

Yük hücreleri vasıtası ile elde edilen ağırlık deÄŸerlerini LCD ekranlarda kolay okunabilmesine imkân saÄŸlayan tartım aletleri, terazi teknolojileri geliÅŸmeleri ile zaman içerisinde ihtiyaçlara yönelik olarak ve geniÅŸleyen ürün gamına uyum saÄŸlamak amaçlı çeÅŸitlenmiÅŸtir.  Farklı ağırlık tartım kapasitelerine sahip elektronik tartılar, Eurometall en ucuz elektronik barkodlu terazi portföyünde 15 kilogram kapasiteli ve 30 kilogram kapasiteli, düÅŸük hassasiyet ile tartım yapan; askılı terazi, boyunsuz terazi, boyunlu terazi, yüksek klavyeli terazi varyasyonları bulunmaktadır.

Sektörün yoÄŸun ilgisine sahip olan barkodlu terazi modelleri, çoÄŸunlukla manav ve marketlerde ağırlık tartımı yapılması gereken ve kilogram fiyatına baÄŸlı satışı gerçekleÅŸen gıda ürünlerinin ağırlık tartımını kolaylaÅŸtırmak için; PLU kayıt hafızası, özelleÅŸtirilebilir ön tanımlı ürün tuÅŸları, tasarlanabilir barkod etiketi ve birim fiyat hesaplaması gibi sistem terazi teknolojilerini sunmaktadır.

Standart olarak sunulan düz çelik tartım kefesi ve kasetli etiket yazıcı mekanizma vasıtası ile hızlı ve güven dolu bir alışveriÅŸ deneyimi yaÅŸatan elektronik barkodlu sistem terazileri, en uygun terazi fiyatları olarak bu kategorimizde sunulmaktadır.

Sektörün en çok kullanılan market terazisi modelleri olarak sunulan SM-100 ve SM-5100 ailesi 15 kilogram barkodlu terazi ve 30 kilogram elektronik terazi fiyatları arasında en uygun elektronik market terazisi fiyatlarına sahiptir. Üretim sektörünün zorlu koÅŸullarına saÄŸlam yapısı ile kolay uyum saÄŸlayan ve 80 mm etiket basabilen model SM-500 elektronik üretim terazisi ve barkodlu tesis tartı varyasyonlarına, bu kategorimizden ulaÅŸabilirsiniz.

 

Önerilen Ürünler: Digi SM-100 H 15 Kg Elektronik Barkodlu Askılı Terazi

      Digi SM-5100 B 15 Kg Elektronik Barkodlu Terazi

      Digi SM-500 M EP 30 Kg Elektronik Barkodlu Terazi

PC Tabanlı Teraziler

Elektronik tartılar ve barkod yazan terazilerin sektörlerde kullanımı arttığı dönemler boyunca çeÅŸitli ihtiyaçlara yönelik özel çözümler üretildi. Perakendenin deÄŸiÅŸen tartım ihtiyaçları, müÅŸteriye görsel olarak ürün ve kampanya sunumlarının tezgâhta yapılabilmesi ve tezgâhtar verimliliÄŸini arttırmaya yönelik özellikler ile donatılan PC tabanlı ve barkodlu teraziler, video oynatan ve görsel sunabilen terazi ekranları vasıtası ile maÄŸazalarda yeni nesil müÅŸteri deneyimi için eÅŸsiz imkanlar sunmaktadır.

Önerilen Ürün: Digi SM-5500 G Plus Ev 15 Kg Elektronik Pc Tabanlı Barkodlu Terazi